۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد
کد : 24912-28516      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۵ ارديبهشت   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۵ ارديبهشت    تعداد بازدید : 148
به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد؛

جلسه توجیهی بسیج ملی کنترل فشار خون در معاونت بهداشتی دانشگاه

جلسه توجیهی بسیج ملی کنترل فشار خون، به صورت ویدئو کنفرانس در معاونت بهداشتی و شهرستان های تحت پوشش تشکیل شد.

قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در این جلسه گفت: هدف ار راه اندازی این کمپین، اطلاع رسانی موضوع فشار خون بالا در جامعه و اهمیت دادن به آن است.

دکتر حسین صافی زاده افزود: اگر با روش هاس مناسب جلوی فشار خون بالا گرفته شود، در کاهش هزینه های خانوار بسار موثر بوده و کیفیت زندگی بیماران مبتلا بهبود می یابد.

وی گفت: این کمپین در دو فاز انجم می شود که فاز اول آن اطلاع رسانی به عموم جامعه است.

وی ادامه داد: فاز دوم آن نیز اندازه گیری فشار خون افراد مراجعه کننده و در صورت نیاز ارجاع آنها به سطوح بالاتر است.

صافی زاده افزود: ما باید این فرصت را غنیمت شماریم، زیرا این کمپین نه تنها بیماری فار خون، بلکه بیماری های دیگری مثل چاقی و دیابت را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد.

همچنین معاون بهداشتی دانشگاه نیز دراین جلسه گفت: این کمپین از 27 اردیبهشت آغاز می شود که حدود 3 هفته زمان داریم که مردم را در خصوص این بیماری بیشتر مطلع کنیم تا به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کرده و در خصوص بیماری فشار خون غربالگری شوند.

دکتر سید وحید احمدی طباطبایی گفت: این کار هزینه اثربخشی بسیاری دارد و باید به گوش همه مردم برسد که چنینی کمپینی راه اندازی شده است.

وی افزود: هدف از این کمپین این است که آگاهی مردم بیشتر شود تا با مراجعه آنها جهت غربالگری فشار خون، افراد بیشتری که دچار فشار خون بالا هشتند شناسایی شوند و وارد چرخه درمان شوند.

وی گفت: گروه هدف ما در این کمپین، تمامی افراد بالای 30 سال، بیماران کلیوی و زنان باردار در هر سنی هستند.

نظر شما :