کد : 24917-28440      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۸ يکشنبه ۲۲ ارديبهشت   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۸ يکشنبه ۲۲ ارديبهشت    تعداد بازدید : 1511
در اولین روز از هفته خوابگاه ها برگزار شد؛

فینال مسابقات والیبال دانشجویان دختر دانشگاه

در اولین روز از هفته خوابگاه ها، فینال مسابقات والیبال ویزه دختران ( جام شهید گمنام دانشگاه ) 21اردیبهشت ماه در سالن ورزشی خوابگاه بوستان برگزار شد.

این مسابقات به همت مدیریت تربیت بدنی دانشگاه وبا حضور 6تیم در 2گروه سه تیمی از تاریخ 11 اردیبهشت شروع شد ودر آخرین روزاین مسابقات به ترتیب تیم خوابگاه 22بهمن، تیم یگانه ازخوابگاه آزاد وهمچنین تیم شقایق از خوابگاه آزاد مقام های اول تا سوم را کسب کردند.

در پایان به تیم های برتر کارت هدیه ولوح قهرمانی اهدا شد.

گفتنی است همه ساله دراردیبهشت ماه به منظور تمرکز و توجه بیشتر به مسائل و مشکلات خوابگاه‌ها و جلب مشارکت حداکثری دانشجویان در تسهیل امور و ارتقا کیفیت زندگی دانشجویی، روزهای این هفته از سوی ستاد وزارت بهداشت نامگذاری و برنامه‌های متعددی متناسب با هر روز در دانشگاه‌های علوم پزشکی  برگزار می‌شود.

در همین راستا در سال جدید نیز هفته خوابگاه‌ها با شعار "خوابگاه دانشجویی، نماد اتحاد ملی در بهار همدلی "، طی یک هفته از تاریخ ۲۱ الی ۲۷ اردیبهشت ماه جاری در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برگزار می‌شود.

بر اساس این گزارش، ۲۱ اردیبهشت ماه روز نخست هفته خوابگاه‌های دانشجویی است، که با عنوان « ترویج مهارت زندگی سالم در بین دانشجویان» نامگذاری شده است.

نظر شما :