۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۶ تير
کد : 25281-28367      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۸ ارديبهشت   تعداد بازدید : 365

پیام تسلیت رییس دانشگاه در پی درگذشت همکار گرامیمان جناب آقای سید محمد باقر کوهبنانی

دکتر حمید رضا رشیدی نژاد رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در پی درگذشت جناب آقای سید محمد باقر کوهبنانی همکار مرکز بهداشت شهرستان کرمان پیام تسلیتی صادر کرد.

خبر ضایعه تاسف بار درگذشت همکار گرامی جناب آقای سید محمد باقر کوهبنانی، به دشواری به باور می نشیند؛ ولی در برابر تقدیر حضرت پروردگار و مشیت الهی چاره ای جز تسلیم و رضا نیست.

اینجانب با نهایت تاسف مصیبت وارده را به خانواده آن بزرگوار، همکاران محترم ایشان در شبکه بهداشت و درمان شهرستان کرمان تسلیت عرض نموده و از درگاه حضرت احدیت صبوری و شکیبایی بستگان سوگوار را طلب می نمایم؛ که حضرتش فرمود: وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعونَ .

برای آن مرحوم  علو درجات و رحمت و مغفرت واسعه الهی را مسئلت می نمایم .

دکتر حمید رضا رشیدی نژاد

رییس دانشگاه