در آستانه ماه مبارک رمضان:
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسیر، این نشست با حضور مدیر شبکه، کارشناسان بهداشت محیط وبیش از 40 نفر از متصدیان صنوف مذکور برگزار شد.
درابتدا مدیر شبکه بهداشت و درمان ضمن تاکید بر تحرک و تغذیه سالم و نقش آنها در سلامت جامعه، در خصوص رعایت موازین بهداشتی و اهمیت جوشاندن شیر به خصوص در تهیه بستنی های دست ساز مطالبی را عنوان کرد.
در ادامه، عناوین آموزشی در خصوص استفاده از روغن مناسب، روش های صحیح نگهداری واستفاده از روغن، ممنوعیت استفاده از رنگ مصنوعی در صنوف مذکور، تهیه مواد اولیه مناسب و رعایت بهداشت فردی کارکنان مطرح شد.