۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
کد : 24921-28360      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۸ ارديبهشت   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۸ شنبه ۲۸ ارديبهشت    تعداد بازدید : 565
در آستانه ماه مبارک رمضان:

جلسه آموزشی اصناف در مرکز بهداشت بردسیر برگزار شد

جلسه آموزشی اصناف قناد و بستنی و لبنیات شهرستان بردسیر، یکشنبه پانزدهم اردیبهشت ماه در محل سالن سلامت مرکز بهداشت این شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسیر، این نشست با حضور مدیر شبکه، کارشناسان بهداشت محیط وبیش از 40 نفر از متصدیان صنوف مذکور برگزار شد.

درابتدا مدیر شبکه بهداشت و درمان ضمن تاکید بر تحرک و تغذیه سالم و نقش آنها در سلامت جامعه، در خصوص رعایت موازین بهداشتی و اهمیت جوشاندن شیر به خصوص در تهیه بستنی های دست ساز مطالبی را عنوان کرد.

در ادامه، عناوین آموزشی در خصوص استفاده از روغن مناسب، روش های صحیح نگهداری واستفاده از روغن، ممنوعیت استفاده از رنگ مصنوعی در صنوف مذکور، تهیه مواد اولیه مناسب و رعایت بهداشت فردی کارکنان مطرح شد.

 

نظر شما :
captcha