به گزارش روابط عمومی دانشکده طب سنتی ایرانی دانشگاه،دکتر هاله تاج الدینی در خصوص آلزایمر گفت: آلزایمر نوعی اختلال مغزی مزمن پیش رونده و ناتوان کننده است.
وی ادامه داد: شیوع این بیماری بعد از 65 سالگی به ازای هر 5 سال 2 برابر می باشد.
این عضو هیئت علمی دانشگاه توصیه هایی هم در این رابطه کرد و گفت: افراد در معرض خطر خصوصآ سالمندان به وعده های غذایی خود در فصول مختلف سال توجه کنند و از غذاهایی که داری طبع سرد هستند پرهیز نمایند.
وی گفت: مصرف گوشت گوسفند،تخم مرغ،و گوشت پرندگانی مانند: کبک-بلدرچین می تواند موثر باشد.
دکتر هاله تاج الدینی ادامه داد: مصرف مغزها ی خوراکی مانند: بادام-فندق –گردو و مصرف مویز و انجیر خشک می تواند در پیشگیری از آلزایمر مفید باشد.
این متخصص طب سنتی همچنین پرهیزاتی را هم برای افراد سالمند و در معرض خطر فراموشی در نظر گرفته و گفت: افراد دچار این بیماری از پرخوری- پرهیز از فعالیت بدنی شدید، پرهیز از نوشیدن آب سرد، مصرف بیش از حد پیاز خام،کاهو،گشنیز و سیب ترش اجتناب کنند.
وی توصیه های دیگری هم کرد و گفت: افراد سالمند می توانند از پیادروی و ورزش سبک، انجام فعالیت های مغزی با کمک مطالعه، حل جدول، خواندن قران، قدم زدن در پارک و مناطق خوش آب و هوا، استراحت کافی، شنیدن موسیقی های آرام بخش، شرکت در مجالس شاد، بوییدن گلها و عطرهای مقوی مانند: گل سرخ، نسترن، یاسمن، نیلوفر، بهارنارنج را برای پیشگیری از فراموشی و درمان آن کمک گیرند.
دکتر تاج الدینی درپایان گفت: مهمترین عامل خطر ابتلا به آلزایمر، افزایش سن می باشد.