کد : 25281-27602      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ اسفند   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۲ اسفند    تعداد بازدید : 1255

اولین نمایشگاه توانمندی ها و دستاوردهای هنری کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، مشاور رئیس دانشگاه در حوزه امور بانوان و خانواده  و مسئول برگزاری این برنامه در مورد برپایی این نمایشگاه گفت: اطلاع رسانی در سطح دانشگاه از تاریخ 8 بهمن ماه شروع شد و کارکنان هنرمند در رشته های مختلف هنری،  صنایع دستی ومحصولات خوراکی و...شرکت کردند.

فاطمه ناجی افزود: در راستای برگزاری این نمایشگاه  آئین نامه ای توسط  افسانه دادور مسئول کمیته رفاهی حوزه بانوان و مدیر این برنامه تدوین و در حاشیه برگزاری نمایشگاه کارگاه های مهارتی و آموزشی (عکاسی، جواهر سازی و تعمیرات موبایل) به دانشگاهیان با حضور مدرسان فنی و حرفه ای ارائه شد.

وی ادامه داد: از مزایای حضور همکاران در این کارگاه های آموزشی بهرمندی ازتخفیف 30 درصدی این عزیزان ازآموزشگاه های خارج از دانشگاه بود.

وی هدف از برگزاری این نمایشگاه را شناساندن استعداد و توانمندی کارکنان جهت اشاعه فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی و فراهم شدن زمینه پویایی، تبادل تجربیات و کارآفرینی و نمود پتانسیل های موجود در محیطی گرم و صمیمی و ایجاد زمینه ای برای انگیزه و تشویق کارکنان عنوان کرد.

به گفته وی در این نمایشگاه 40 میز دایر شد.

وی در پایان از اعضای کمیته اجرایی که در برپایی این نمایشگاه حوزه بانوان و خانواده دانشگاه را یاری دادند قدردانی کرد.

اعضاء کمیته اجرایی نمایشگاه: ملیحه جمعه فرسنگی، بهجت رفسنجانی، معصومه دادگستر، محمدرضا نواده، مریم نواده، طاهره پور نجیب، سهیلا آریانی، منوره علیزاده، طاهره لشگری و طاهره حسنی

در حاشیه برگزاری این نمایشگاه خدمات پزشکی فشار خون و قند خون با همکاری بیمارستان شهید باهنر انجام شد.

نظر شما :

نمایش بیشتر...