۱۳۹۸ جمعه ۲۹ شهريور
جستجو در آرشیو
کارگاه آموزشی جستجوی پیشرفته پایگاه های اطلاعاتی دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۷ شهريور
کارگاه آموزشی جستجوی پیشرفته پایگاه های اطلاعاتی، 25 و 26 شهریور ماه در محل کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه برگزار شد.
کارگاه آموزشی جستجوی پیشرفته پایگاه های اطلاعاتی دانشگاه برگزار شد
به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد؛
جلسه راهبردی استقرار نظام ارجاع الکترونیک در معاونت درمان دانشگاه
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۷ شهريور
جلسه راهبردی استقرار نظام ارجاع الکترونیک، چهارشنبه 27 شهریورماه در سالن کنفرانس معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.
جلسه راهبردی استقرار نظام ارجاع الکترونیک در معاونت درمان دانشگاه
حضور رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمان در ویدئو کنفرانس نظام ارجاع به سطح دو
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۷ شهريور
رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمان و مسئول و کارشناسان واحد گسترش این مرکز، 27 شهریور در ویدئو کنفرانس نظام ارجاع به سطح دو پزشک خانواده شرکت کردند.
حضور رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمان در ویدئو کنفرانس نظام ارجاع به سطح دو
پلمپ دو باب رستوران در شهرستان شهربابک
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۷ شهريور
دو باب رستوران بدلیل نواقص بهداشتی و عدم رعایت قوانین ومقررات مربوطه تعطیل و مقدار 1800 کیلو گرم مواد غذایی فاسد با تاریخ مصرف منقضی شده در شهرستان شهربابک کشف و معدوم شد.
پلمپ دو باب رستوران در شهرستان شهربابک
کمیته مدارس مروج سلامت مرکز بهداشت شهرستان کرمان تشکیل شد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۷ شهريور
کمیته مدارس مروج سلامت مرکز بهداشت شهرستان کرمان، 27 شهریور ماه در دفتر ریاست این مرکز تشکیل جلسه داد.
کمیته مدارس مروج سلامت مرکز بهداشت شهرستان کرمان تشکیل شد
برگزاری آزمون جامع دانشجویان PhD دانشکده طب سنتی ایرانی کرمان
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۷ شهريور
آزمون جامع دانشجویان PhD دانشکده طب سنتی ایرانی کرمان، 26 شهریور ماه با حضور دو نفر از دستیاران طب سنتی ایرانی ورودی مهر 1396 برگزار شد.
برگزاری آزمون جامع دانشجویان PhD دانشکده طب سنتی ایرانی کرمان
به همت مرکز بهداشت شهرستان شهربابک تشکیل شد؛
کمیته سلامت و ایمنی عوامل اجرایی پسماند
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۷ شهريور
کمیته سلامت و ایمنی عوامل اجرایی پسماند در شهرستان شهربابک، با حضور رئیس و معاون فنی مرکز بهداشت، نمایندگان شهرداری و کارشناسان برنامه در مرکز بهداشت این شهرستان برگزار شد.
کمیته سلامت و ایمنی عوامل اجرایی پسماند
برگزاری کارگاه برنامه کشوری تشخیص، درمان و مراقبت آسم در نظام مراقبت های اولیه بهداشتی شهرستان بافت
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۷ شهريور
کارگاه دو روزه برنامه کشوری تشخیص، درمان و مراقبت آسم در نظام مراقبت های اولیه بهداشتی، 25 و 26 شهریورماه در تالار سلامت مرکز بهداشت شهرستان بافت برگزار شد.
بازدید نماینده مردم شهرستان بردسیر در مجلس شورای اسلامی از پروژه های در حال ساخت شبکه بهداشت ودرمان
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۶ شهريور
نماینده مردم شهرستان بردسیر در مجلس شورای اسلامی و فرماندار این شهرستان به همراه چند تن از مسئولین، دوشنبه 25 شهریور از پروژه های در حال ساخت بیمارستان قائم (عج) بازدید کردند.
بازدید نماینده مردم شهرستان بردسیر در مجلس شورای اسلامی  از پروژه های در حال ساخت شبکه بهداشت ودرمان
تقدیر معاون بهداشتی دانشگاه از جمعی از فعالین اجرای بسیج ملی کنترل فشار خون
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۶ شهريور
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، از جمعی از فعالان اجرای بسیج ملی کنترل فشار در استان کرمان تقدیر کرد.
تقدیر معاون بهداشتی دانشگاه از جمعی از فعالین اجرای بسیج ملی کنترل فشار خون