۱۳۹۷ سه شنبه ۲۶ تير

با سلام

احتراما،  به استحضار می رساند، کارگاه Machine Learning2 از سری ماموریت های ویژه توسعه دانش مدل سازی در علوم سلامت، در تاریخ های 27 و  28اردیبهشت ماه 1396 برگزار خواهد شد.

برگزار کننده: مرکز تحقیقات مدل سازی در سلامت (کارگروه مدل سازی های هوش مصنوعی)

مکان برگزاری: سالن کنفرانس پژوهشکده آینده پژوهی در سلامت، دانشگاه علوم پزشکی کرمان

مدرسین:

سرکار خانم دکتر افسری، جناب آقای دکتر افتخاری

این کارگاه با محوریت دو موضوع زیر برگزار خواهد گردید:

1- مفاهیم مجموعه های ناهموار(rough set theory) و کاربردهای آنها در حوزه یادگیری ماشین

2- یادگیری متریک فاصله (distance metric learning)

توجه)آخرین مهلت ثبت نام تا تاریخ 17 اردیبهشت ماه خواهد بود.

ثبت نام از طریق ارسال ایمیل به آدرس workshop.registry@gmail.com  امکان پذیر می باشد.

لطفا در subject ایمیل، نام کارگاه مربوطه را ذکر فرمایید.

لطفا در ایمیلی که فعال است و مرتب چک می فرمایید، ثبت نام را انجام داده، و حتما فرم ثبت نام را تکمیل نموده و برای ما ارسال نمایید.

فرم ثبت نام را از اینجا دریافت نمایید.

توجه مهم: ارسال فرم ثبت نام به منزله ثبت نام قطعی نمی باشد. پس از بررسی فرم ثبت نام، نتیجه قطعی آن 10 روز قبل از تاریخ برگزاری کارگاه، به ایمیل متقاضیان اطلاع رسانی خواهد شد.

شرکت در کارگاه رایگان بوده اما صدور گواهی شرکت در کارگاه، مستلزم پرداخت هزینه به مبلغ پانصد هزار ریال می باشد.

اسکان متقاضیانی که از خارج  شهر کرمان تشریف بیاورند،  بر عهده دانشگاه علوم پزشکی کرمان بوده اما هزینه های رفت و آمد، غذا و .... به عهده متقاضیان می باشد.

تذکر مهم: ظرفیت مهمان سرای دانشگاه محدود بوده و اولویت با کسانی است که زودتر ثبت نام نمایند.

امکان شرکت بصورت وبینار فراهم می باشد که پس از ثبت نام، آدرس لینک چند روز قبل از برگزاری کارگاه، به ایمیل متقاضیان ارسال می گردد.

به همراه داشتن لپ تاپ در جلسه کارگاه الزامی است.

لازم است، شرکت کنندگان نرم افزار Matlab به همراه داشته باشند.

مطالب کارگاه چند روز قبل از برگزاری، از طریق Google Drive  به اشتراک گذاشته خواهد شد و لازم است توسط متقاضیان قبل از شرکت در کارگاه دانلود شود.

تلفکس جهت کسب اطلاعات بیشتر: 03431325405

مرکز تحقیقات مدل سازی در سلامت، دانشگاه علوم پزشکی کرمان