۱۳۹۷ دوشنبه ۲۶ آذر
۱۳۹۷ چهارشنبه ۷ آذر
نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران، صبح روز 7 آذرماه 1397 از روند ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در دانشگاه علوم پزشکی کرمان بازدید کرد.
بازدید نماینده سازمان بهداشت جهانی (WHO) در ایران از ارائه خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
حضور فعال مدیریت روابط بین الملل دانشگاه در ستاد استقبال از دانشجویان جدیدالورود دانشگاه
۱۳۹۷ دوشنبه ۹ مهر
مدیریت روابط بین الملل دانشگاه در مراسم ستاد استقبال از دانشجویان جدیدالورود دانشگاه که در سالن 9 دی برگزار شد، حضور فعال و موثری داشت که مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت.
برگزاری پنجمین جلسه رابطین بین الملل دانشگاه
۱۳۹۷ شنبه ۱۰ شهريور
پنجمین جلسه رابطین بین الملل دانشگاه روز شنبه 10 شهریور ماه 1397 در محل سالن آمفی تئاتر سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
برگزاری پنجمین جلسه رابطین بین الملل دانشگاه
قابل توجه متقاضیان انتقال به داخل از دانشگاه مدیترانه شرقی (EMU) قبرس
۱۳۹۷ سه شنبه ۳۰ مرداد
قابل توجه متقاضیان انتقال به داخل از دانشگاه مدیترانه شرقی (EMU) قبرس
انتصاب سرپرست جدید اداره امور دانشجویان خارجی دانشگاه
۱۳۹۷ سه شنبه ۱۶ مرداد
سرکارخانم دکتر رفتاری طی ابلاغ مدیر امور بین الملل دانشگاه، به سمت سرپرستی اداره امور دانشجویان خارجی منتصب شد.
انتصاب سرپرست جدید اداره امور دانشجویان خارجی دانشگاه
برگزاری کارگاه «فرآيند Designation به WHO به عنوان مرکز همکار»
۱۳۹۷ شنبه ۶ مرداد
توسط دبیرخانه مراکز همکار سازمان جهانی بهداشت روز 6 مردادماه 1397، کارگاه «فرآيند Designation به WHO بعنوان مرکز همکار» با حضور مراکز تحقیقاتی در محل سالن کنفرانس دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.
برگزاری کارگاه «فرآيند Designation به WHO به عنوان مرکز همکار»
قابل توجه دانشجویان داروسازی شاغل به تحصیل در دانشگاه مدیترانه شرقی (EMU) قبرس
۱۳۹۷ سه شنبه ۲ مرداد
قابل توجه دانشجویان داروسازی شاغل به تحصیل در دانشگاه مدیترانه شرقی (EMU) قبرس
قابل توجه متقاضیان پذیرش رشته داروسازی در دانشگاه مدیترانه شرقی (EMU) قبرس برای سال تحصیلی 19-2018
۱۳۹۷ دوشنبه ۲۸ خرداد
سومين نشست شورای بین الملل کلان منطقه هشت کشور
۱۳۹۷ شنبه ۲۲ ارديبهشت
سومين نشست شورای بین الملل کلان منطقه هشت کشور با همکاری مدیریت روابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی کرمان، شنبه 22 اردیبهشت ماه 1397 در دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان برگزار شد.
سومين نشست شورای بین الملل کلان منطقه هشت کشور
چهارمین نشست مراکز همکار سازمان جهانی بهداشت
۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت
چهارمین نشست مراکز همکار سازمان جهانی بهداشت، چهارشنبه 19 اردیبهشت ماه 1397 در محل وزارت بهداشت و درمان برگزار شد.
چهارمین نشست مراکز همکار سازمان جهانی بهداشت